IWC tittar på Pilot's Watchs replika för 150-årsjubileet klockor kopior

Om du följde IWC: s sociala mediekanaler, vet du redan att de kämpar för stängslarna i denna SIHH, medan det värdiga Schaffhausen-baserade företaget firar 150-årsjubileum. Deltagande i 150: e 'Jubilee Collection' är en trio av mycket begränsade pilotklockor utrustade med komplikationerna av märkets bröd och smör, var och en med en speciell lackerad urtavla och handenhet. Naturligtvis kommer två av de tre varianterna inte att bli billiga, men åtminstone en av de tre är placerade för att behaga Big Pil-fans under lång tid, och kommer förmodligen att visa sig vara den verkliga vinnaren för de som vill delta i detta jubileumshändelse.

När det gäller en estetik som samtidigt är modern och maskulin, men som lugnar klassisk efterbehandling som ett allmänt nöje för ögonen, är det i själva verket inte mycket bättre än en mjölkvit lackerad urtavla, i motsats till en het telefon blåaktig. IWC genomför sin 150: e Big Pilot-kollektion med två varianter som får exakt denna behandling, först med en av dess mest populära konfigurationer: Pilot's Watch Chronograph. Denna nya referens IW377725 återspeglar 43 mm fotavtryck och utförandet av resten av den populära IW3777, men med en klassisk twist i form av den nya vita urtavlan med blå händer: en mycket sällsynt kombination för denna referens. Pilotens kronograf har alltid gett en hög poäng för läsbarhet, men denna nya konfiguration sparkar i kontrast till ett hack.

IWC utökar det blå på vita estetiken till en lite mer begränsad form med den andra referensen i samlingen: fake rolex Pilot's Watch Big Date Edition, som är en helt ny Pilot-utförande med kaliber 59235 gjord för hand av varumärket, kännetecknad av dess stora datumöppning klockan 12:00. Tillgänglig i både vita och blålackerade urvalsalternativ, och den här nya piloten behåller de viktigaste designnamnen för resten av samlingen, till exempel den stora lökskronan, den mjuka järn Faraday-buren som skyddar rörelse och vattenmotstånd på 60 m Förutom den nya displayen för datumet för tvillinghjulet, vrid på klockan så kommer du att märka en behaglig kraftreserv som upptäcker mängden åtta dagar kvar kraft.

Utan tvekan kommer den mest komplicerade av den nya trioen att vara den "150 år" utgåvan av den årliga kalendern. Till skillnad från Big Date är den årliga kalendern inte en helt ny referens, utan bara ett nytt kompositionsalternativ som lägger till den befintliga Spitfire, "Petit Prince" och "Antoine de Saint-Exupery" -varianterna i den årliga kalendern. Använd samma klockor kopior -rörelse: 52850 kaliber producerad av IWC, en årlig dubbel-tunn kalenderrörelse med sju dagars kraftreserv och IWC: s Pellaton-lindningssystem utformat för att maximera lindningseffektiviteten och samtidigt minimera långsiktigt slitage genom användning av ett antal viktiga keramikkomponenter, såsom spärrar och lager . Till skillnad från de andra 150-åriga utgåvorna kommer den årliga kalendern endast att finnas i en blålackerad urtavla och är extremt begränsad till 100 stycken.